H. Groeneveld (Herman)
Technische ondersteuning (hgroeneveld@planmaat.nl)

Na mijn studie aan de faculteit Bouwkunde in Delft ben ik sinds 2007 bij Planmaat aan het werk.
Binnen Planmaat ondersteun ik de planadviseurs met onze GIS-software: een schakel tussen grafische weergaves en de in- en output van de rekenmodellen welke we voor onze opdrachtgevers hanteren. Op deze manier kunnen we financi√ęle gevolgen letterlijk in kaart brengen.
Werken bij Planmaat heeft voor mij inzichtelijk gemaakt hoe randvoorwaarden rond een project ontstaan en hoe uitgangspunten als knoppen kunnen functioneren in het zoeken naar een uitkomst in een optimalisatieproces. De uitdaging voor mij ligt hem in het zowel functioneel als visueel werkend krijgen van deze knoppen.
Ondertussen ben ik al bij veel verschillende projecten betrokken geweest. De Bloemendalerpolder en Vliegbasis Soesterberg zijn hier voorbeelden van.

In het weekend ga ik graag met vrienden gezellig wat eten of drinken. Daarnaast mag ik thuis graag rustig een filmpje kijken of houd ik mij bezig met vrij schetsen. Eens per jaar probeer ik in Oostenrijk de pistes onveilig te maken met mijn capriolen op mijn snowboard.