M. Flierman (Mariska)
Planadviseur (mflierman@planmaat.nl)

Sinds maart 2018 bij ik als medior adviseur werkzaam bij Planmaat. In 2005 ben ik afgestudeerd aan de Technische Universiteit van Delft, aan de faculteit van Geodesie. Sindsdien ben ik, op een korte onderbreking na, als planeconoom aan de slag geweest.

Eerst heb ik zo’n 2,5 jaar bij de gemeente Oegstgeest gewerkt, waar ik me in het vak heb bekwaamd. Ik werkte voornamelijk voor het project Oegstgeest aan de Rijn (destijds Nieuw-Rhijngeest), een uitleglocatie dat zich toen nog in de ontwikkelfase bevond. Daarna ben ik bij gemeente Leidschendam-Voorburg als senior aan de slag gegaan. Hier heb ik voor verschillende grote en kleine projecten in verschillende stadia van ontwikkeling gewerkt. Ook heb ik meegewerkt aan vele gemeentelijke beleidsstukken en strategiestukken en ondersteuning gegeven bij de financiële verantwoording. Vervolgens kregen mijn partner en ik de kans om een aantal jaar voor zijn werk in Ierland te wonen. Dat was een mooie tijd, en onze dochter is daar geboren. Weer terug in Nederland wilde ik weer graag aan de slag als planeconoom.

In mijn vrije tijd werk ik graag in de tuin, ga ik op stap met mijn dochtertje, speel ik badminton en lees ik graag. Als we de tijd kunnen vinden we het leuk om op (berg)wandelvakantie te gaan.