Planmaat Exploitatiesystemen
Planmaat is van mening dat een exploitatiesysteem optimaal moet aansluiten bij uw werkprocessen. Wij maken onze exploitatiesystemen daarom op maat, op basis van uw specifieke eisen, wensen en werkwijze. Het exploitatiesysteem begint daarmee bij u en uw organisatie. Gedurende de ontwikkeling van het systeem vragen wij u actief input te leveren door middel van workshops en gesprekken. Hierbij vormen wij een kritisch klankbord op basis van onze jarenlange ervaring op het gebied van planeconomie, advisering en modelontwikkeling.

Bij het ontwikkelen van een Planmaat exploitatiesysteem (Plex) maken wij gebruik van onze Excel-systeemkern. Deze systeemkern vormt de basis en het hart van het systeem. Afhankelijk van de behoefte van de gebruiker wordt de systeemkern aangevuld met een of meerdere modules. Door gebruik te maken van een systeemkern met losse modules kan Planmaat een op maat gemaakt systeem aanbieden voor een concurrerende prijs.

Er is een groot aantal modules beschikbaar, voor alle fasen van het proces. Op basis van uw behoefte zal gekeken worden welke modules uw werkwijze kunnen ondersteunen. Mochten onze bestaande modulen niet toereikend zijn, dan maken wij de gewenste module op maat voor u.